Hoe we werken

Is uw organisatie op zoek naar een betrouwbare en onafhankelijk partner om uw kwaliteitszorgprocessen te versterken? Bij VLUHR KZ bent u aan het juiste adres. We doorlopen met u alle stappen om van uw project een succes te maken.

5stappen

LUISTEREN

Uw noden en wensen

We komen graag bij u langs voor een verkennend gesprek waarbij we uw team beter leren kennen. We luisteren naar de ambities van uw organisatie op vlak van kwaliteitszorg. We geven u ook een eerste idee van wat VLUHR KZ voor uw organisatie kan betekenen in functie van het bewaken en verbeteren van de kwaliteit van uw onderwijs, training en vorming. De noden en wensen van uw organisatie vormen voor ons steeds het uitgangspunt voor het verdere verloop van de samenwerking.

Listen

PLANNEN

Een gedetailleerd stappenplan

We zijn ervan overtuigd dat duidelijke en realistische doelen essentieel zijn om elke samenwerking vlot te laten verlopen. Vertrekkend vanuit uw ambities maken we een offerte op maat die de scope, het budget en de timing van het project beschrijft. Samen werken we een stappenplan uit om de gemaakte afspraken te concretiseren. VLUHR KZ werkt steeds met één projectbegeleider die instaat voor de coördinatie van het project. Deze aanpak garandeert korte feedbackloops en transparante communicatie.

Plan

CONCRETISEREN

Maatwerk en vertrouwen

We helpen u bij het verder verfijnen van de doelen en het vertalen van uw ambities naar concrete acties. VLUHR KZ geeft u daarnaast ook graag advies om de gedragenheid van het project binnen uw organisatie te optimaliseren. Samen leggen we vast welke instrumenten ontwikkeld en geïmplementeerd moeten worden om uw interne en externe kwaliteitszorgprocessen te verbeteren. U kan hierbij rekenen op maatwerk en een vertrouwelijke behandeling van uw gegevens.

Customise

UITVOEREN

Cocreatie

Onze medewerkers kunnen snel en gericht schakelen en u kan beroep doen op ons netwerk van experten. VLUHR KZ organiseert opleidingsbeoordelingen, traint panels en formuleert leerresultatenkaders in het kader van uw zorg voor kwaliteit. We organiseren onder meer SWOT-analyses en focusgesprekken voor het verzamelen van relevante informatie. Evengoed kunnen wij een internationale benchmark opzetten of u ondersteunen bij het aanvragen van een nieuwe opleiding. Dit alles stap per stap, in cocreatie.

Execute

TERUGBLIKKEN

Samen bijsturen

Als lerende organisatie hecht VLUHR KZ veel belang aan het doorlopen van de volledige PDCA-cyclus. Graag zitten wij bij de afronding van het project samen met uw team om de samenwerking te evalueren. Natuurlijk kan er sneller op de bal gespeeld worden en sturen we indien nodig bij nog tijdens het proces. Tot slot blikken we samen met u vooruit om uw organisatie verder te ondersteunen bij de strategische keuzes betreffende de kwaliteit van uw opleidings-, trainings- en vormingsaanbod en het kwaliteitszorgsysteem.

Evaluate