Onze internationale engagementen

VLUHR KZ is een internationaal erkend kwaliteitszorgagentschap. Wij werken volgens de ESG, zijn lid van de Europese koepelorganisatie ENQA en geregistreerd bij EQAR. Wij zijn actief in verschillende Europese projecten en onze medewerkers zijn NVAO-gecertificeerde secretarissen.

Kwaliteit kent geen grenzen

Wij werken met de Standards and Guidelines for Quality Assurance in the European Higher Education Erea, of kortweg ESG, dé referentie voor kwaliteitszorg in het hoger onderwijs. VLUHR KZ is ingebed in een internationaal netwerk.

VLUHR KZ is lid van de Europese koepelorganisatie ENQA. Op basis van een kritische zelfstudie en een peer review werd in 2020 ons ENQA-lidmaatschap en onze EQAR-registratie voor vijf jaar hernieuwd. Hierdoor kunnen wij opleidingsbeoordelingen uitvoeren in de gehele Europese Hogeronderwijsruimte, ook met de European Approach for Quality Assurance of Joint Programmes.

Wij participeren in talrijke Europese projecten waar we onze ervaring en expertise delen. VLUHR KZ onderhoudt goede relaties met haar zusterorganisaties zoals QANU, AEQES en CTI. Onze medewerkers zijn NVAO-gecertificeerde secretarissen. VLUHR KZ levert regelmatig een actieve bijdrage op (internationale) fora: